marți, 2 iulie 2013

Curatarea sângelui


-În fiecare zi se va   face  un  amestec din:  2 lingurite  de  oţet  de  mere
,amestecate ĭntr-un pahar cu apă. Procedeul-nupoate fi aplicat bolnavilor
cu gastrită hipcracidă şi celor ulceroşi.
-Cura anuală de urzici (Urtíca dioica), având efect depurativ şi hemato-
poictic (dc formare a globulelor).
- Vascul (Viscum album) este foarte recomandat-în tulburările   cardiace,
hemostazice, redreseazã tensiunea arterială. Vâscul se pregăteşte doar ca
extract rece: 1-2 lingurite de vãsc mărunţit se pun în 25Olde ml de apă
 rece şi se lasă până a doua zi când  preparatul  se  încălzeşte  uşor,  se
strecoară şi se bea in2-3 reprize pe zi cu ĭnghiţituri mici..
-Leurda (Allíum ursinum) este una dintre cele 'mai depurative plante;
curăţă sângele, combate arteroscleroza etc.
-Nucul (Fructus Juglans)-tinctura de nuci verzi curăţă sângele şi il subţiază.
-Păpădia (Taraxocum officínale).- fluidificã sângcleşi are rol  depurativ.
-Rostopasca (Chelidonium majus) -  are rol  hematopoietic şi  depurativ
-De un real folos pentru  curatarea  sângelui  şi   revitalizarea  întregului
organism se dovedeşte a fi înlocuirea unei mese pe zi cu un   regim de
cruditãţi (salate de legume şi fructe proaspete)  sau  aplicarea  a cestui
regim alimentar o zi pe săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu