marți, 2 iulie 2013
Curatarea sângelui
-În fiecare zi se va face un amestec din: 2 lingurite de oţet de mere
,amestecate ĭntr-un pahar cu apă. Procedeul-nupoate fi aplicat bolnavilor
cu gastrită hipcracidă şi celor ulceroşi.
-Cura anuală de urzici (Urtíca dioica), având efect depurativ şi hemato-
poictic (dc formare a globulelor).
- Vascul (Viscum album) este foarte recomandat-în tulburările cardiace,
hemostazice, redreseazã tensiunea arterială. Vâscul se pregăteşte doar ca
extract rece: 1-2 lingurite de vãsc mărunţit se pun în 25Olde ml de apă
rece şi se lasă până a doua zi când preparatul se încălzeşte uşor, se
strecoară şi se bea in2-3 reprize pe zi cu ĭnghiţituri mici..
-Leurda (Allíum ursinum) este una dintre cele 'mai depurative plante;
curăţă sângele, combate arteroscleroza etc.
-Nucul (Fructus Juglans)-tinctura de nuci verzi curăţă sângele şi il subţiază.
-Păpădia (Taraxocum officínale).- fluidificã sângcleşi are rol depurativ.
-Rostopasca (Chelidonium majus) - are rol hematopoietic şi depurativ
-De un real folos pentru curatarea sângelui şi revitalizarea întregului
organism se dovedeşte a fi înlocuirea unei mese pe zi cu un regim de
cruditãţi (salate de legume şi fructe proaspete) sau aplicarea a cestui
regim alimentar o zi pe săptămână.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu