sâmbătă, 4 mai 2013

Curatarea ficatului

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe interne.

Este “laboratorul chimic” al organismului nostru si functionarea sa influenteaza conditia inimii, a sistemului circulator, organelor digestive, rinichilor, creierului si sitemului limfatic; de asemenea, influenteaza sanatatea fizica.
Majoritatea persoanelor care mananca mese combinate necorespunzator au pietre la ficat, particole de colesterol si bilirubina (deseu provenit de la descompunerea eritrocitelor ce nu au fost eliminate din organism din diverse motive), inca de la varsta de cinci ani.

Sunt multe formule care pot imbunatati functionarea ficatului, dar nici una dintre ele nu are rezultatele la fel de evidente ca rezultatul producerii de curatare. Persoanele care sufera de pietre la fiere mai mult de zece ani, care trebuiau operate, au rezolvat problema curatandu-si ficatul, fara a mai fi nevoie de operatie.


Sursa: http://curatareaorganismului.blogspot.ro/2011/02/despre-ficat_23.html

Pentru a urma o cura de detoxifiere urmatoare,ficatul trebuie pregatit prin consumul exclusiv al alimenteleor vegetariene si un regim ordonat de viata.Se vor procura: 200 de ml de suc de lamaie si 200 de ml de ulei de masline.

Aplicarea procedeului de mai jos se va face astfel:
In prima zi:  se efectueaza o clisma evacuatorie,fara a manca nimic,dar se poate bea suc de mere in cantitatea dorita.
In a doua zi: ca si in prima zi.
In a treia zi: ca si in primele doua zile,insa sucul de mere se bea ppana la ora 19,cand se aplica pe regiunea ficatului un termofor sau o sticla cu apa calda infasurata intr-un prosop.Apoi din 15 in 15 minute,se iau cate trei linguri de ulei de masline si imediat de 3 linguri de suc de lamaie,timp de doua ore,pana la orle 21 cand se ia de pe regiunea ficatului si termoforul.Eliminarea toxinelor si a pietrelor se va face o clisma si se i un pranz usor:o ceasca de orez sau fructe,iar peste 12 ore se mai face o clisma.
Timp de o saptamana se va folosi un regim alimentar strict vegetarian.In primul an procedura se repetea de 4 ori,ulterior o singura data pe an.

Nota:In locul clismei se poate folosi o alta metoda de evacuare a intestinului gros,mai eficienta si mai putin primitiva.Metoda se aplica astfel:se bea 1 l sau 1l jumate de apa cat putem de calda,la care se adauga sare grunjoasa aproximativ 4-5 linguri,cat putem sa suportam de sarata sa fie apa.Dupa accea vom face o miscare usoara.Ne va veni dorinta sa megem la toaleta de multe ori pana cand vom elimina prin intestinul gros numai apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu